zaterdag, oktober 14, 2006

Mi casa es su casa 01 & 02

Onze eerste eigen caches. Team Krabbegat bestaat uit 3 leden. Jeroen, Joost(DafNerd) en ik: Peter(Perke). Wij wonen allen al (bijna) ons hele leven in Bergen op Zoom.

Op de plekken waar wij wonen ligt bij ieder een cache verstopt. Het is geen rondje, alles caches zijn afzonderlijk te bezoeken. Jammer genoeg laat cache 3 nog even op zich wachten. Omdat die niet zo makkelijk op eigen terrein gelegd kan worden. Dus moet er wat meer voor geregeld worden. Een kleine uitleg over de eerste twee caches:

Mi casa es su casa 01: Perke
De coordinaten kan je zinden als je de Hackers Puzzle oplost waarvan je de link op de cache pagina kan vinden. Zeker als je alles gewoon zelf probeerd op te lossen (en niet de antwoorden opzoekt op een pagina waar de puzzel word verklapt) is het erg leuk om hem te maken. Aan het einde zie je granny dansen en worden de coordinaten verklapt.

Mi casa es su casa 02: DAFnerd
Joost besteed zijn wachttijd als vrachtwagenchauffeur vaak met het oplossen van Sudoku puzzels. Als je zijn puzzel oplost kan je de coordinaten beredeneren en op zoek gaan!

We hopen dat veel mensen plezier hebben aan het oplossen van de puzzels en opzoek gaan naar onze caches.


We wilde de eerste logger van de caches opwachten. en verwachten de eerste vroeg in de morgen of misschien nog 's avonds bij 02. We zijn dus bij Joost begonnen aan een potje Kolonisten van Catan. Maar om kwart over twaalf belde Maria(moeder van Perke) op dat de eerste logger Casa 01 had gevonden! We zijn dus op de fiets/brommer gesprongen om de appeltaart aan te snijden bij Peter thuis. TuinKabouter bleek hem te hebben gevonden en onder het genot van een stukje appeltaart met slagroom hebben we nog een aantal cache verhalen uitgewisseld. Waarna wij terug zijn gesjeest naar ons potje Catan en daar troffen we binnen een paar minuten weer Tuinkabouter die ook Casa 02 als eerste vond! Bedankt voor de moeite en de mooie verhalen.