zondag, oktober 29, 2006

Halloween-event: Een erg geslaagde dag!!!

81- Halloween-event (Event Cache)
Mijn(Perke) 1e event maar voor de andere al de 2e. Nog geen jaar bezig maar toch al veel mensen die we kennen binnen het geocachen! Allemaal stuk voor stuk aardige mensen. We hebben heel erg genoten leuke puzzels gemaakt en zelfs de R.I.P. cache als aller eerste gevonden! Met 2 caches zijn we iets of wat (heel erg) geholpen. Zo hebben we alle 11 de caches die er waren gevonden op deze dag! Op onze blogspot komt zo snel mogelijk een compleet verslag met een aantal foto's te zien op (visit link)

Team KarNie heel erg bedankt!!! Het was erg leuk en gezellig!



82- 1000 Ogen.......
Ook deze als laatste van de totaal 11 caches dit event gevonden! Een erg geslaagd event met veel leuke contacten met andere geocachers.
Na het file loggen nog even gezellig op de event locatie na gepraat met Team KarNie en anderen. Heel erg bedankt voor deze leuke dag! Op onze blogsot komt zo snel mogelijk een compleet verslag.

De volgende dag kreeg ik een mailtje dat onze eigen TB the Goat in 1000 ogen..... is gestopt! Terwijl wij dachten dat deze nog in Belgie huis veste. Ze is nu dus weer erg dicht bij huis! Na meer dan 700 km in 2 maanden.