zondag, november 05, 2006

Een iets minder succesvolle cache dag...

Vandaag 2 van de vier caches niet kunnen vinden...dus een wat mindere cache dag voor ons vandaag...

Het geboortebos.
Deze poging iets te snel opgegeven. Toen we weer in de auto zaten kwamen we er online achter dat we hem wel hadden kunnen afmaken door gewoon de volgende wp's te gaan zoeken. We komen zeker eens terug om hem alsnog te vinden.
De belgische scouting kinderen waren er idd druk bezig met hutten, kurkeschieters en andere spelletjes. Klonk erg gezellig we zaten bijna zelf onder de klodders verf...

83- Kikkerperspectief - eindcache
2006-11-05 14:10
In Mei al deze serie opgelost maar toen door tijdgebrek de eindcache voor later laten liggen...
Nu dus als nog gelogd.

Out: TB Arin & TB PRUNIETB22 - SWR Meter SWR420 - (north)

84- Rucphense Bossen
2006-11-05 14:50
1e echte cache vandaag. Hiervoor alleen even de eind cache van kikkerperspectief gelogd. Mooie wandeling, veel paarden met ruiters gezien. Later op de dag zijn we nog dicht in de buurt geweest met de cache BugCatcher.

Out: TB

BugVanger - BugCatcher
Als 4e cache vandaag aan begonnen maar helaas ook deze werkte niet mee... We begonnen er wat laat aan zo tegen vijf uur. Dus de schermer viel al in... We zouden het bos later tegen half zeven in het pikke donker weer uit komen.
Olifant gaf twijfel maar toch de goede oplossingen waarschijnlijk, daarna de spin... of we die goed hebben twijfelen we nog over...bordje? welk bordje? we kwamen bij een paal uit met twee bouten maar geen bordje... verderop een bordje zonder leesbare letters gevonden...na nog meer zoeken en al bijna in het donker eindelijk een bordje met alle tekst leesbaar...daarna de paaltjes... ook twijfel...eik welke eik? kortom geen idee! meer! Nou dan maar even de legger een berichtje sturen om te kijken waar we fout zijn gegaan. Word vervolgd...